28 may 2010, 14:49

Липсваш ми 

  Poesía » De amor
666 0 0

Така ми липсва днес в тишината

усмивката на твоята душа.

Която все ме топли в тъмнината,

обгръщайки ме цяла в светлина.

 

Така ми липсваха и днес ръцете ти,

че те най-нежно галят ме в нощта.

И стопляха с ласка безметежна

измръзналата ми от студ снага.

 

Най-много липсваха ми днес очите ти,

в които е събран светът неотразим.

И блясъкът в тях запалваше искрица,

пожар нестихващ с плам неукротим.

© Валентина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??