7 abr 2008, 20:18

Липсваш ми 

  Poesía
771 0 1

Липсваш Mи

 

 

 

 

 

 

Липсваш ми,

когато нощем Ти не си до мен.

Липсваш ми,

когато разделяме се всеки ден.

Липсват ми

топлите ти устни, с дъх на чай,

липсват ми

най-вече прегръдките и целувките ти, знай.

Боли, когато не Те виждам.

Боли да знам, че делят ни дни.

Да си в моите ръце Те искам.

Не мога без теб и за миг, запомни!

 

 

© Стефан Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много нежно и наситено с чувства и любов! Пожелавам ви прекрасна любов..
Propuestas
: ??:??