2 oct 2005, 14:41

ЛИПСВАШ МИ И ВАЛИ 

  Poesía
1181 0 4

 

ЛИПСВАШ МИ И ВАЛИ

 

 

Липсва  ми нежността ти,

Господи, колко ми липсва!

Нижат се нежно в душата ми

думите ти – мъниста.

 

 

От мисълта за гласа ти

гърлото ми пресъхва.

Луда по любовта ти съм,

знаеш ли, чак се побърквам.

 

Искам да си наблизо-

С думи, с ръце, мълчаливо…

От кожата си излизам

и да те търся отивам.

 

Липсва ми нежността ти.

Само с теб съм такава –

душата си като просяче

за капчица ти подавам.

 

 

© Полина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??