8 ago 2008, 13:09

Логика на Любовта 

  Poesía » De amor
779 0 4

Когато обичаш...

няма смисъл, значение

колко страстно отричаш,

че много обичаш!

 

Когато обичаш...

смисъл нямат твърдения -

и до гроб да се вричаш,

че страшно обичаш!

 

И дори да отричаш,

и дори да се вричаш

колко силно обичаш...

 

Любовта е нетленна,

тя блести неизменна,

има своя логичност.

 

Няма да се усили,

нито да намалява.

Няма да се побира

в твойта крехка представа.

 

Затова остави я

ти докрая такава...

И докрай запази я -

волна, недосегаема!

 

 

© Мария Радкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??