3 dic 2009, 11:51

Лом наляво от Северния 

  Poesía » Otra
600 0 4
щеше да е прекрасно Кнут Хамсун да е от Лом
щях да разбирам по-лесно всички скандинавци
участващи в мрежата на масовите комуникации
глада
победата на духа
първия сняг
шведските маси
шведските тройки (зависи, налии...)
щях да имам поне една бяла нощ от календара
с незалязващо слънце
подобаваща вълнена шапка
плитка и елече за всекидневно полагане
на скука
в сложността на всички прости неща
ще се завъртам
Сладка Ане Мари
не много объркана и не много сговорчива
ще чета превода точно
без да се отклонявам от съдържанието
само до Лом
в благодатта на земята
няколко минути
да се събудя презадоволена от сънища
free
ще комуникирам масово прекрасно
в първия сняг и след това
слънчева от Северния път
тройка меджик в бяла нощ
ако ме разбираш
ако ме разбираш

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??