1 jun 2013, 11:19

Луд ли съм... 

  Poesía » De amor
702 0 1

Луд ли съм, че съм обичал

една единствена жена?

И всеки флирт в зародиш съм посичал,

за да остана верен на всякаква цена.

 

Прав ли съм, че не съм поглеждал

прелестите в женските тела?

И мъжките си страсти съм отвеждал

като изгубена в степта стрела.

 

Глух ли бях към греховни предложения,

които минаваха през живота ми като комети?

Но издържах на всички изкушения

и с една жена играх в любовните сюжети.

© Евгени Генчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Правилно! Всеки флирт трябва да се посича в зародиш. Защото
    “... който е пожелал в мислите си, вече е прелюбодействал в сърцето си.” Мат.5:28)
Propuestas
: ??:??