Дума - дупка,
дом - черупка.
Мисли - кръпки,
път без стъпки.
Нощ без ласка,
мрак за маска.
Страх - окови,
смърт - любови.
Бог - канони,
ад - жалони.
Грях и демон,
Свят - подземен,
стих - под "разно",
бунт - напразно...
Дни - павета.
Луд? Поета...
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados