21 jun 2007, 10:16

Луда 

  Poesía
655 0 2


Това съм аз - луда.
Не ме понасяте, нали?
Защото не живея по сценарий.
И ако лист затрепти,
аз се променям,
ставам щастлива.
И ако чуя птичи вик,
умирам от болка,
сякаш мен са ранили.
И ако обидите слънцето,
съм готова да си отмъщавам.
И ако кажете на мръсника
"браво", ще ви заплюя.
Това съм аз - луда.
Не обичам да се държа, както е прието
и да правя всичко по регламент.
Няма граници моя континент
и няма спирки душата ми.
Сетивата ми са съвсем обикновени.
Но с тях виждам далече,
чак във вашите души.
Ако не вярвате, елате.
Обичам всичко, което не ви харесва.
И затова съм луда,
и опасна за вашето бъдеще.

© Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Човек трябва да внимава с теб. Стохотворението ми харесва. Остани си луда. Светът има нужда от твоята лудост.
  • Не си опасна , мила , просто си си ти! Бъди винаги такава каквато си , че бактън от еднаквите! Браво за идеятя и за стиха!
Propuestas
: ??:??