Намерих си муз! Виртуален.
(и толкова дръзка съм станала)
До болка е прям, уникален...
(от него май съм прихванала)...
Май скоро ще яхна метлата...
И питам се, аз ли съм всъщност,
къде ли е Сиси-горката?
... Избяга и няма завръщане!
Тук бях, за да се изповядам,
олекнала, вече съм друга...
Живота отсега ще възпявам...
Простете, от утре съм "луда"!
© Сиси Todos los derechos reservados
Поздравче!