31 jul 2011, 14:09

Луната 

  Poesía
614 1 13

 

Луната
........................

теб пита ли те 

Бог

с какво 

лекуваш си душата
забиваш своя рог
на хората в гнездата
тъй както се забива 
семе в пръст

очакването 

пълни твоя ръст

но 

кой е онзи

който през 

средата те съсече 
не го ли 

чакаш вече

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??