Нека музика нежно звучи
и китарите нека да пеят,
и прекрасно е - в съня ми си ти,
а ръцете ти ме люлеят.
И притискам те до сърцето си аз
и лицето обсипвам с милувки,
и щастливо щурче пропява край нас,
а луната наднича учудено.
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados