18 may 2016, 21:46

Лунна нощ 

  Poesía » De amor
256 0 0

Скоро вишните ще цъфнат

сред море от хубави цветя

и надеждите ще тръпнат

в очакване на...Тя.

 

В лунната нощ -

под звездни небеса,

аз за нея мисля йощ

и за хубавата и коса.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??