Лутам се в неизбежното
и все търся непознатите неща.
Лутам се в случайността,
оставайки съзнанието
далеч от реалността.
Може би сме истина,
може би една лъжа,
но вечно очите са затворени
за истините и красивите неща.
Милан Милев
13.10.09
© Милан Милев Todos los derechos reservados
и все търся непознатите неща.
оставайки съзнанието
далеч от реалността.
Може би сме истина,
може би една лъжа,
но вечно очите са затворени
за истините и красивите неща.