27 jun 2017, 23:26

Лятно море 

  Poesía » De amor
324 0 2

Лятно море

 

Лятото стъпи на морския бряг,
коктейл от чадъри, целувки и смях.
Лято за влюбване, страсти, привличане,
лято със дъх и тен на кафе!

 

Цветни пейзажи, лодки заплували,
носени леко от морския бриз,
вълни залудували – бреговете целуват,
с рокли облечени от женски каприз.

 

Силуети на влюбени по пясъка боси,
раздават привечерно горещи звезди,
обич изпълва озоново въздуха,
стрелите Амурови, изпращат си те!

 

Бургаски вечери и лятно привличане,
перленни погледи – лунно събличане,
в мрежите морски грешно плете,
вълни от любови в лятно море!


Елеонора Крушева
 

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Текстът може да стане и за песен. Ако някой иска да я направи, ще се радвам!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??