24 may 2006, 11:46

Лятото свърши с табели 

  Poesía
667 0 1

Лятото свърши с табели:
"Забранено за кучета"
И не излязох
Както не бях влизал
"Лятото свърши"-крещят-
"Научихте ли?"

За последно седнах на плажа
За да повторя облаците с контур
В града в есен се завива паважа
А тежеста в ляво тупти в до-мажор
Небето от синьо ще се престори на пурпурно
И ще вика с вятъра-глас:"Хладно"
И:"Свърши се"

Да можех да те ремонтирам пак в лято
В твоите дупчици да вкарам себе си
Да бъдеш завършена
Пълна
Но ти реши да заминеш
Отиде си
И те няма
Завинаги

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??