26 ene 2016, 21:06

Лъч 

  Poesía » De amor
310 0 2

                                                 ЛЪЧ

 

 

Кой посегна на сетния ми лъч?

Кой изпрати ми мъгла?

Посадената в тебе злъч

блъска моята тъга.

 

Кой извива ми душата

като мокра дреха?

Кой дари с жал душата,

кой ще ме дари с утеха?

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за мнението. Лек ден и спорна нова година.
  • Душата като дреха. А какво ли има в нея... Харесах!
Propuestas
: ??:??