7 feb 2006, 23:04

Лъжа 

  Poesía
579 0 1

Измамно е

Утрото ни

Заедно.

Лъжливи са

Клетвите ни.

Разменяме

Погледи.

Ще си кажем ли

Истината?

Кой ще бъде

Пръв?

Измамни са

Прегръдките,

Измъчени,

Неискрени

И уморени

От нас.

Ще си кажем ли

Истината?

Не мога да съм

Първа.

Все още не.

Изкуствени са

Усмивките,

Далечни,

Бледи спомени.

Не искам да си

Пръв.

Все още не.

Докога?

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??