19 sept 2009, 0:06

Люби ме 

  Poesía » De amor
710 0 4

   Люби ме!

Искам вятърът

от страст да стене в косите ми.

И белите звезди да падат,

отскубнати с твоите пръсти

от лудото небе.

Люби ме!

Със зъби да разкъсам устните.

Гърдите да разпоря с ръце.

И искам - врящото сърце

с юмрук да бие по бедрата ми.

В прозореца едно дете

да чука плахо, за да влезе.

Отвори му!

© Мария Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??