19 feb 2009, 6:57

Люби ме... не остана звук, незалят от възбуда... 

  Poesía
1047 0 10
усмихваш се...
... а в мен...
очите ти топли
припламват искри
докосваш...
... а в мен...
ръцете ти с ласки
забиват кинжали
шепнеш и... шепнеш...
... а в мен...
не остана звук
незалят от възбуда
... усмихваш
... докосваш
... люби ме...

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??