13 oct 2005, 9:29

Люби на провала 

  Poesía
870 0 6

Тъмни вежди, ясни Очи,
тънка снага бяла!
Моя ли е? Не е моя -
тя е твоя цяла!

Люби, люби, люби, люби -
щом съм ти я дала!
Люби, люби люби, люби -
люби на провала!

Нищо вечно, нищо трайно,
нищо свято няма!
Чест и слава, идеали -
всичко е измама!

Дивна хубост, буйна младост -
свършват без остатък!
Но поне да се налюбим
във живота кратък!

Тъмни вежди, ясни Очи,
тънка снага бяла!
Моя ли е? Не е моя -
аз съм твоя цяла!

Люби люби, люби, люби -
щом съм ти се дала!
Люби, люби, люби, люби -
люби на провала!


© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??