24 ago 2006, 20:31

Любов 

  Poesía
803 0 1
Обичах те!
Обичам те!
И пак ще те обичам!
За мен смъртта не е раздяла!
И макар света да бъде вече по-различен
сърцето винаги ще се надява!

Обичах те!
Обичам те!
И пак ще те обичам!
Живота всекиму изневерява.
И въпреки, че не е като песен поетичен,
за щастие надежда малка ни оставя!
И пак ще има срещи и раздели,
сърца разбити от любов!
Ще има блянове, сълзи, копнежи
и надежди нови за пореден зов!

Обичах те!
Обичам те!
И пак ще те обичам!
Спомена за теб ще скътам под дебел покров!
Сред сенките ще търся образа обичан
и във бъдещето - смисъл нов!

© Ана Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И ще го намериш! Поздрави, Ана. В стиховете ти има сила и оптимизъм, изглежда си силен човек.
Propuestas
: ??:??