16 jun 2013, 21:46

Любов 

  Poesía
528 0 1

 

 

Сърцето трепва, но без причина,

защото тези думи на са за мен!

Душата открита и ранима,

сама се вкарва за дълго в плен...

Защото чакам от теб  "обичам",

но искам да вярваш в това,

а до тогава силно ще отричам,

че изцяло на теб принадлежа!!!

 

Б.М

© Десислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??