26 abr 2017, 16:40

Любов или война 

  Poesía » De amor
1007 4 3

Любов или война, избира твоята душа?

Дали е тя във рани, или е в самота?

Попита ли ме колко много ме боли?

И колко пъти нощем, аз роня все сълзи?

Попита ли сърцето, как все към тебе тича?

Как мрази те и също, все още те обича?

Замисли ли се колко зло ми причини?

И колко мъка има във моите очи?

Помисли ли какво ми е, преди да сбогуваш?

Дали ще ти е безразлично, или пък ще тъгуваш?

Във ъгъла ще плачеш ли, в горчива тишина?

В сърцето ще усетиш ли огромна празнина?

Кажи какво избираш – любов или война?

Дали ще избереш да ме оставиш пак сама?

Дали в съня си още ти името ми сричаш?

Или пък ще ми кажеш че още ме обичаш?

© Вероника Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??