3 abr 2007, 16:02

Любов под звездите 

  Poesía
933 0 2

Лятна лунна нощ блести,

а на плажа две влюбени души.

На топъл пясък те седят

и сърцата им туптят.

Очите им се търсят нетърпеливо,

ръцете им се галят нежно, мило.

От любов изгарят тези две тела,

желание обзема ги сега,

любов да правят до сутринта.

Топъл лъч събужда ги на сутринта

и гали техните тела.

Те чуват нежен глас,

който желае им любов в захлас.

Купидон изпратил им стрела, любовта завинаги да им е тя.


© Сия Банкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??