26 mar 2011, 14:04

Любов през времето 

  Poesía » De amor
653 0 1

Любов през времето

Най-Чистите и Съкровени чувства

в Сърцето си запазих дълго Аз...

Пренасях ги през Болки и Обиди,

през Разочарования и Обич тъй Фалшива...

През хиляди сълзи... Пречиствах ги!

На Нищо и на Никого не позволих,

с постъпки долни... да ги Омърси!!!

Душата си разкъсвана...

през болката грижливо аз събирах

и пак от нея сътворих... Магия бяла...

изпълнена със Топлина и Нежност!

Сърцето... разпиляно...

под дъжд от сълзите си аз събирах

и пак изпълвах го със Вяра и Надежда!

Изгарях и оставах само пепел...

и пак от пепелта - от късче жар...

отново палех огън буен

и съживявах Любовта!

Най-чистите и съкровени чувства

в Сърцето си запазих аз...

за ТЕБ!!!

Носех те в мен... Мечтах те... Жадувах те...

Дочаках те!

Разбрах,че те има - не съм те измислила...

Почувствах, че си Истински...

не само илюзия!

Докосна Душата ми и влезе в Сърцето ми...

Завинаги!!!

И устните жадно се впиха в нощта...

телата горяха в огнена страст!

Две Сърца в едно затуптяха...

две Души в една... Полетяха!

Открих те... Дочаках те...

и макар да знаех, че Невъзможно е да е Завинаги...

сега, когато е време да тръгвам....

искам само да ти кажа....

За мен си ти... Последният ми Полет...

за тебе Първият бях Аз...

но Ти... не Спирай да Летиш!!!

А аз... Щастлива съм,

че с Теб... Единствено... ЛЕТЯХ!!!



27.09.2009 г.

Посветено на... Пипчи

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??