Изчукай луната.
Какво друго ти остава
освен да я изчукаш?
Обичай я така, както обичаш
себе си.
Чукай я, сякаш чукаш себе си,
не спирай да го правиш,
докато
не
я
изтощиш съвсем,
не спирай,
пуши после страстно цигарите си,
доволен от фактът, че си я разтърсил,
изпий няколко скоча
и седни на възглавниците,
защото мразиш столове,
изпукай пръсти
и започни да пишеш върху
пишещата машина,
затова как си
изчукал луната.
© Яна Кирилова Todos los derechos reservados