22 mar 2011, 18:40

Любов в кутия 

  Poesía » De amor
471 0 0

ЛЮБОВ В КУТИЯ

 

Написах името ти

и го сложих в кутия.

Скрих я от себе си дори,

да не те открия,

не искам да ме боли.

 

Сърцето ми ранено плаче.

Не може да забрави топлината,

не може да изтрие светлината.

То цялото напоено е с лъчи.

 

Умът заблуждава мислите.

В кутия тъмна от светлина те скрива,

но успява да излъже само себе си.

А сърцето ми свети и на болката вярва. 

© Ирена Дочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??