31 mar 2009, 0:24

Любовен коктейл 

  Poesía
1333 0 2

       

        Ела в прегръдки на горещо лято,

 

        вземи ме с твоята ръка,

 

        небрежно, като морски вятър,

 

        шепти ми на брега слова...

 

        Събуждай в мене огнен залез,

 

        пригласяй с вълнолома див,

 

        от слънцето вземи лъчите

 

        и ме рисувай пак във стих...

 

        Пресъхвай в мен и тишината

 

        и без вълни морето остави,

 

        в мъгла от сутрешна позлата

 

        коктейл любовен запали...

      

© Сара Махова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??