29 mar 2012, 20:36

Любовна история 

  Poesía » De amor
759 0 0

Любовна история

 

Мандолина нежна е моето сърце.

Свиреща своята любовна песен.

 

Пееща за любовта и един копнеж...

Мандолина и до днес сърцето ми 

още повече изгаря.

 

Щом любовта ти ме изгаря,

дори до мен да не си сега.

 

Или всичко е любовна история една.

© Христо Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??