17 feb 2011, 16:24

Любовна магия 

  Poesía
858 0 2

В разгара на топлото лято
се влюбих във тебе, момиченце свято.
Сега без теб съм като ангел без крила,
животът ми е тъжен и пълен със тъга.
Но знай, че теб, мое слънчево момиче,
сега и вечно ще обичам.

 

Поет не съм, но с думи аз се утешавам
и на чудо да се влюбиш в мен отново се надявам.
От сънищата си не искам да се будя,
защото там аз тебе будя.
Ставаш рано ти до мене и ми казваш, че съм твоето бебе.

 

А всъщност в реалността сме разделени 
и душите ни са наранени, обичам те
и няма да го крия, това е филмова магия.

 

Любовната магия, която ме кара да римувам,
любовната магия, която свърза ме с тебе, момиче свято.

© Радослав Луджов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??