14 ago 2011, 12:59  

Любовниците 

  Poesía » Otra
684 0 12


Любовниците

Любов ли бе, 
кажи,
онази тайнствена 
природна сладост,
опиваща ме
с твоите очи
сред ласките
на искрената радост?

Прегърнати 
след танца на телата, 
забравили
произход, род и дом,
къде след пламенните
си целувки
за думите ще търсим
общ подслон?


 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??