3 sept 2020, 1:04  

Любовта 2 

  Poesía » De amor
439 0 0

Усмивката ти душата ми гали,

изчезват зло и страх.

Изпълнен с надежди и идеали,

в теб доброто аз видях.

 

Любовта крепи духа ми,

стойностното сал смисъл има.

Поетите сме все души раними,

но утеха има - ти, любима!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??