17 ene 2006, 22:38

Любовта 

  Poesía
791 0 7

Любовта е най-красивото чувство на света!

Вълшебница е тя...

Изгаря самотата,

с доброта дарява тя душата.

Изпива всяка мъка,болка и страдание.

Щастие-това е нейното заклинание!

Щом някога почувстваш любовта-

докосваш се до безценни богатства

:

пътят осветен е от лунна светлина,

слънцето прогонва всяка мъка!

Чувството тъй съкровено

преобразява грозното в красиво,

болката в щастие блажено,

животът в нещо загадъчно и диво!

Любовта е нежния полъх на вятъра,

топлината на деня,

красотата на звездите,

радостни сълзи в очите.

Любов-това е невинна красота,

топлеща нашите сърца!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??