17 jul 2020, 23:29

Любовта е риск 

  Poesía
406 0 0

Нашата любов бе толкова нереална и се моля за нея, защото ти бе единствената.
Просто искам да посегна и да те докосна,

да те прегърна както преди.
Това е нещо като филм и не знам как свършва,

но съм влюбен в теб.

Знам, че звучи лудо,

но ние сме по-леки от въздуха и не искам да съсипвам това, което имаме.
Любовта е толкова непредсказуема,

но това е риск, който ще поема.

 

 

© Емил Богданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??