Любовта измива много грехове,
през кални и трънливите пътеки ни извежда.
С нея забравим ледените студове,
любовта, любовта топли нашата одежда.
Под стряхата ще останем насаме с нея,
наблюдава капките от падащата злоба.
Често се нея оставаме без глас,
скрила обичта в нейната утроба.
В.Й. 23.11.2015г.
© Васил Йотов Todos los derechos reservados