12 ago 2009, 8:30

Любовта на пчелата 

  Poesía » De amor
716 0 1

Гледаш ме в очите
и мислиш, че ме познаваш,
че аз съм тази,
която само за тебе мисли,
че аз съм тази,
която сънува само теб,
че аз съм тази,
която живее, за да е до теб.

Гледаш ме в очите,
а не ме познаваш.
Аз съм просто малка пчеличка,
която каца от цвят на цвят,
за да опознае целия свят.

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??