17 may 2016, 22:39

Люляк и любов 

  Poesía » De amor
387 1 5

 

Люляк и любов 

 

Нощта наметна тъмния воал 
и спусна се полека над земята 
ефирна, сякаш тръгнала на бал, 
танцуваща под звездната позлата. 

 

Ухание на люляк и любов, 
докосна ми със нежност сетивата 
и сграбчи ме с надежда порив нов, 
понесе ме високо в небесата. 

 

В такава нощ не искам да заспя, 
а искам да танцувам под звездите 
и твойто име само да шептя, 
да ти целувам мислено очите. 

 

Ухание на люляк и любов, 
навярно те погалва в тъмнината 
и ти сънуваш оня порив нов, 
издигнал ни високо в небесата!

 

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??