10 may 2005, 0:35

Магия в лилаво 

  Poesía
1072 0 1

 

Сълза една, частица странност,

живот забулен в самота,

измислен сън и миг безкрайност,

реликва свята - свобода!

Съдба от призрачна магия,

лилави спомени в нощта...

Не питай страннико,вземи я!

До теб е спряла любовта!

 

 

7.02.2005г.

© Даниела Иванова-Рибарска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??