23 mar 2011, 19:52

Магьосница 

  Poesía » De amor
625 0 1

Магьосница съм аз и в съня ти

ще вляза тихичко и ще постоя.

Там ще оставя своите копнежи,

за да ти дават сила през деня.

И бляновете си аз ще оставя,

за да покълнат нежно през нощта.

А след това, повикани от светлината,

те ще достигнат снежна висота.

С воал от нежно вдъхновение

аз ще наметна твоите рамене.

И като магьосница от своето време

ще поставя пламък в твоите ръце.

И тази сила в тебе ще се влее,

за да покоряваш в миг света,

та даровете после да поставиш

в нозете древни на моята душа.

© Валентина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Омагьосващо е!Когато даваш всичко от себе си, няма начин да не получиш!
Propuestas
: ??:??