20 may 2005, 11:41

Май 

  Poesía
607 0 5
  • Разцъфва месец май,
    отворена врата към лятото,
    горещо и очаквано,
    с мирис на сено
    и морски плажове.
    Душата ми кънти
    потапяна
    в детски спомени
    за книжни хвърчила,
    за един велосипед,
    раздрънкан
    и захвърлян някъде.
    Лудувам в мислите
    като дете
    и детските ми страхове
    сега изглеждат
    много смешни
    и страшно съжалявам,
    че вече остарявам.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??