имах една
малко странна
любов в IRC
беше някога
много отдавна
(дано ми прости
че излиза наяве
защото е тайна)
беше красива
но малко неравна
аз бях голямата
по-ангажирана
той беше малък
почти непроходил
но беше си палав
(и истинска "зодия")
беше ни весело
и забранено
крадяхме си време
целувки и прочие
даже понякога
все по-рисковани
срещи и ласки
сме си насрочвали
***
така или иначе
всичко отмина
без сълзи
без гняв
и от самосебе си
може защото
никой и никога
по никакъв начин
не се и досети
после се виждахме
пак два-три пъти
така през година
през две...
много щастливи
за всяко завръщане
пораснали малко
пак се откривахме
и никой не питаше
нищо за другия
и никой на другия
не се обясняваше
и никой за нищо
не беше ядосан
и хубаво някак си
се получаваше
***
и ето как днес
се "видяхме" отново
пак си насрочихме
мъничка срещичка
пак ще крадем
и ще бъдем щастливи
изобщо получи се
малка любовчица.
© Капи Капито Todos los derechos reservados
Алла - винаги се радвам да провокирам положителна емоция!