25 oct 2013, 21:07

Малките неща 

  Poesía
805 0 0

В малките неща откривам радостта.
Спираща дъха ми гледка,
уханието на цветя.
Тя е красив момент или весела шега.
Отпивам я, като глътка хубаво кафе.
Виждам я, тя е усмивка на дете.  

Капки летен дъжд, полъх морски бриз,  

                                                  малките неща правят ме щастлив.

Светът е по-красив.
Щастие откривам в безкрайното небе,
то е стара снимка в чекмедже.
Усещам го, като спомен красив,
живеещ с мен докато съм жив.
 
Намирам смисъл в малките неща,
така прекрасен е деня.
Преписах си следната рецепта:
Голямо щастие на малки дози,
против лоши мисли и неволи.

© Ердал Амедов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??