В свят вълшебен
принцът е роден,
от мечти заобиколен,
от залеза вдъхновен...
Какво го кара да бъде щастлив?
Да взима празен лист и молив,
да запълва всяко бяло петънце с щрих и стих!
Как споменът за един поглед го кара да се чувства щастлив?!
Да пея, да се смея,
да се усмихвам през сълзи,
защо огледах се в твоите очи?!
Превърнах нощите в дни,
прегръщах твоите лъчи,
затвори очи
и ме целуни...
© Веселин В Todos los derechos reservados