15 sept 2009, 21:55

Малък наш рай... 

  Poesía » De amor
489 0 0

Рози летят към небето,
по-красиви от тези на старите ленти,
дъхът в въздуха напомня на пролет,
един миг в твоите очи за мене е полет,
ти имаш лъчи, да, това е така,
и че няма по-меко творение от твойта, малка ръка,
река е твойто сияние,
твойта усмивка - краят на всяко страдание.

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??