29 jun 2009, 0:27

Маскарад 

  Poesía
489 0 2

                            МАСКАРАД

 

Задават се новите избори.

Започва балкански маскарад.

Вода носи политик от извора.

Шепти: Аз съм двайс'ти карат.

 

Макар, че съм от вълче котило,

всъщност съм овчица като вас.

Другите днес Ви коват бесило.

За мене дайте вашия глас.

 

Децата безпътни  ще скрия.

На младите ще  дам мир.

Ще сложа на служба ония,

които ме изберат за везир.

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??