4 nov 2011, 12:43

Мечта 

  Poesía » De amor
740 1 7

Нежният ти поглед ме изгаря

Щом погледнеш в моите очи

Всичко на света в миг изчезва

И сме само аз и ти

 

В прегръдката ти топла мека

Заспивам като мъничко дете

Чувствам се така безтегловна и лека

Политам като носено от вятъра перце

 

Ти си всичко за което съм мечтала

Сънувам ли или реалност е това

Ако е сън не ме буди за да не те загубя

А ако е реалност остани с мен до края та дори и след това

© Юлиана Цекова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??