3 mar 2011, 14:50

Мечта 

  Poesía » De amor
660 0 0

Ах, мечта имам една,

че двамата с тебе танцуваме в дъжда.

Аз и ти, две души, две сърца,

превърнати в едно от любовта.

Мъж и жена, две тела,

свързани с целувка тук, във дъжда.

Но ето, будя се с усмивка от съня.

Теб те няма, аз съм сама.

Седя сега самотна в парка, в дъжда.

Една жена с една мечта,

Една сълза пада тихо в дъжда...

© Яна Монева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??