7 oct 2007, 10:45

Мечта 

  Poesía
661 0 6
Нещо в мен потрепна…
Мисълта свободна секна…
Пулсът стана ускорен…
Взираше се ти във мен…
Станах цялата червена…
И се чувствах уморена…
Ти прегърна ме тогава…
Аз потънах в забрава…
И усетих нежна красота…
Май било е пак мечта…




















© Димана Желязкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??