2 jul 2008, 12:45

Мечтай:) 

  Poesía
757 0 2
 

         Мечтай!!!


Когато изгреят звездите
във нощното синьо небе,
тогава мечтите се скитат
и търсят те своето сърце!


    Намират сърцето, което
    най-силно обича в света
    и после разказват за него
    на всеки потърсил мечта!


          Не спирай и ти да мечтаеш
          да бъдеш обичан, щастлив,
          защото с мечтата омайна
          любов ще откриеш и ти!


                И щом те намери човека
                поискал мечтата си с теб да дели,
                тогаз ще повярваш, че има
                реални, човешки мечти!


                         След туй, дори вън да е зима
                         и да е всичко сковано от студ,
                         за тебе мечта споделена щом има,
                         не ще има в сърцето ти студ!

                                                                           MariAngel

© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??