Затвори очи, ще дойда
с нежен полъх сред нощта.
С ласката си ще те стопля,
щом запалим с теб свещта.
Огън, не! Любов ще пламне,
със фитил – едно сърце.
Тя над нас ще се разпръсне,
хванем ли я с две ръце.
После вятърът ще стихне,
всичко ще се притаи.
Огънят ще грее тихо
и в очите ще гори.
© Снежина Айдарова Todos los derechos reservados